Dagens första "ritt"

2012-03-28_11_28 (MMS)

Dagens första "ritt"


Jobbnatten avslutad och ätit frukost. Sitt...

Jobbnatten avslutad och ätit frukost. Sitter nu på bussen på väg hem. ..Hemma ska jag byta arbetskläder och bege mig och rida....om jag hinner så ska jag försöka pressa in ett besök på Hööks också. Lite räkningar och annat pyssel ska också hinnas med. Säger som Jens. Ride on!


Blev inte riktigt som jag tänkt idag. Men ...

Blev inte riktigt som jag tänkt idag. Men imorgon är en ny dag. Ska bara jobba natten först. Tog med boken och den lär nog avslutas....planerar att proviantera för lite tröstätning också....


Nu har tranorna gjort ett par fly by....sk...

Nu har tranorna gjort ett par fly by....ska se när de går in för landning.


Godmorgon. Jag står i startgroparna för at...

Godmorgon. Jag står i startgroparna för att bege mig till dagens jobb. Jetlaggad av gårdagens tidsomställning. Men det så himla skönt att ljuset och värmen kommit. Jag får passa på att slummra en stund på bussen. Om det inte är fullt med kacklande tanter. Haha. Ha en bra dag så hörs vi.


Sommartider hej hej! Jobbar helg.....vilke...

Sommartider hej hej! Jobbar helg.....vilket innebär ännu tidigare uppstigning idag. Men det går bra:) Blir ju ljust längre på kvällarna vilket i mitt fall är mycket välkommet. Förhoppningsvis blir det lika fint väder idag som det var igår. Uppskattar verkligen att slippa det där påbylsandet....ha en bra dag i solen!


Nakenfisar

Nu börjar det bli riktigt varmt i luften. Härligt.



För ett litet tag sedan visade jag ju en bild på de allra första tussilagona. Nu är det alldeles gult i hela diket.



Idag var premiär för att vara nakenfis



Borde man ju räknat ut. Klart det ska rullas ordentligt när man nu fått chansen...


Tur att någon valde att behålla orginalfärgen sas



Härligt...



OJ! Jag tror hon ser oss....

hahaha

Ni har säkert redan sett den här...men jag tycker den är lite småkul, så jag lägger upp den ifall någon missat..


Shoppat

Yr av vårkänslor...ha ha.
Nej, men Adam behövde uppdatera sin garderob lite. Malin hade redan fått säkert fem kassar fulla med kläder. Aldrig använda, av sin kusin, så hon har sitt på det torra ett tag.

Adam däremot växer så det knakar och snart är de mesta för litet.
Kul med lite nytt till våren dessutom med lite färg tycker jag. Faktum är att det är hundra gånger svårare att hitta kläder till pojkar än flickor.











Bara hoppas han gillar det nu också....

Hejhej

För er som undrat var jag hållt hus är svaret på frågan ....sjuk. Riktigt ordentligt också så jag har nte orkat/kunnat göra något över huvudtaget..

Jobbade i måndags och innan jag skulle sluta och åka hem kände jag att jag mådde illa. Sitta på en buss fullpackad med människor varav någon givetvis hällt föööör mycket parfyrm på sig och må illa är inte smidigt.

Hann hem och innanför dörren, bara för att rusa och låsa in mig i badrummet. Sedan vart det kört.......Rejäl magsjuka. Tror Adam måste smittat mig fast jag typ spritat allt och lite till här hemma. Som gräde på moset fick jag dessutom hög feber och utslagen har varit mitt namn.

Jag har försökt vila så mycket det bara gått. I stort sett hela tiden mao. Igår passade jag på att titta på den här filmen.



I mitt självömkande tillstånd var det en perfekt syftare..
I vanligt glatt tillstånd....lite smörig ala Black Beauty

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Liten uppdatering. Adam haft magsjuka. Svä...

Liten uppdatering. Adam haft magsjuka. Svärmor och svärfar lagt beslag på lite tid. Idag smet jag och Malin iväg på ridtur. Cleo kändes toppen. Stor skillnad mot sist. Imorgon jobbdag.


Titta vad som kikat fram i vårsolen! En h...

2012-03-13_10_35 (MMS)

Titta vad som kikat fram i vårsolen! En hel massa svanar har också kommit nere på gärdet. Flera hundra. Tyvär kunde jag inte fota dem för lilla Bäbis som jag satt på hade som vanligt väldigt bråttom. Trimmade lite dressyr och hade ingen martingal på så ledsen men jag prioriterade min näsa framför svanbild...dressyren gick väl inte så lysande såvida man inte har koefficient på ryggningar i galopp och mittdelsvändningar....haha. Det får bli nya tag imorgon. Familjen är utfodrad. Tvätt och diskmaskin brummar...själv ska jag försöka sova någon timme innan jag ska kamma till mig och åka och jobba inatt.


Underbart väder och snart jobbat klart för...

Underbart väder och snart jobbat klart för idag. Fick ett bra telefonsamtal innan så nu kan det inte bli mycket bättre!


Jobbar hela helgen. Därför inte så mycket ...

Jobbar hela helgen. Därför inte så mycket att skriva om. I fredags var jag med Malin hos tandläkaren och trots att hon var livrädd så var hon jätteduktig:) Snön som kom i torsdags är borta igen tack och lov. Så Malin var och red igår när jag jobbade. Adam var på kalas hos en tjej i klassen och idag ska övriga familjen iväg och fira min syster hennes sambo och kusinen. De fyller så tätt att de slår ihop sig. Nu ska jag se om jag kan slappa på bussen. Ska jobba på ett annat ställe. Samma brukare men annan plats idag. Ha en bra dag!


Ser ni något fel på den här bilden?

2012-03-08_11_06 (MMS)

Ser ni något fel på den här bilden?


Tröttare än tröttast efter att ha jobbat v...

Tröttare än tröttast efter att ha jobbat vaken natt. Inte sovit sedan jag steg upp i går morse. Så ni som tror att jag tänker visa en bild av mig i nuläget tror fel! Haha. Sitter och gäspar på bussen. Hem och svida om innan jag beger mig till stallet. Får se om jag orkar rida nu eller om jag sover ett par timmar först. Zzzzzzz


Ridsport på TV

Lördag 17 mars 22:30 Eurosport: Saut Hermès, internationell hoppning från Paris, Frankrike

Söndag 18 mars 16:00 Eurosport: Saut Hermès, internationell hoppning från Paris, Frankrike


Back on track

Tillbaka på banan igen. Igår hade jag magsjuka och kräktes ett par gånger, men som tur var gick det över sedan. Blää....
Idag mådde jag som vanligt igen, bara de vanliga ryggontet. ha ha.
Barnen begav sig snällt till skolan och jag till stallet. Det är fortfarande lite kallt och fruset i marken trots vårtecknen. Såg förästen att svanarna kom imorse. Trevligt.

Eftersom det var fruset i marken fick det bli skrittrunda. Började med Bäbis då hon är den som har mest bråttom..

Blev bara denna lilla sväng, då jag inte hade riktigt hela dagen på mig..
http://iform.se/rundan/habo/kyrkvagen

För att liva upp det hela lite roade vi oss med att ducka för fyra lastbilar och diverse stentroll. Stentrollen är hemskast;)



Failbild. haha. Någon vill hemskt gärna komma med på bild och då blir vinkeln sådan att det ser ut som man har världens längsta mule. hahahaha



Blir man utskrattad blir man sur och går iväg (ja, jag vet att hon behöver tvättas:P)


Sedan var det dags för de här:


Gammeltantens pro gympa;) Öronen står som spjutspetsar. Hon är oskodd så det blev lugna gatan även här. Mest en snabb skrittvända för att röra på benen så de inte svullnar. Det är fruset och lite knöggligt i hagen så den enda som springer runt är Bäbis. De andra står mest och solar sig =)

Hon fick gå här:
http://iform.se/rundan/habo/sjoberg

Sedan var det bara ett stycke ponny kvar och den fick jag inte rida:P
Lite longering då Malin inte kunde rida idag.





Efteråt fick alla komma ut i hagen och mysa en stund i solen medan jag begav mig till skolan för att hämta upp Adam. Han hade varit jätteduktig idag. Kul!

Handla och laga lite mat. Tvätta och diska. Ni vet de där roliga sakerna som måste göras men som ingen vill göra;)

Nu ska jag försöka sova en liten stund för jag ska jobba i natt. Vi hörs!

Vårtecken



Ser ni de små gula minisolarna? tussilago!


Stackars tornado (cykeln alltså=)) råkade ju ut för en otäck bakbens hälta i höstas. 10st ekrar i hjulet gick sönder men nu har han varit på "kliniken" och är redo att sättas igång igen.



Malin i jackan hon fyndade på scandinavium



En till som är redo att lufta sig i vårsolen



-HAr du lekt klart med mobilen snart så vi kan gå?




Nääääästan klara.......

Vår i luften

Trots lite småduggande och lite vind känns det som att vädret är på rätt väg och våren kan anas på allvar. härligt. Så himla skönt och slippa att bylsa på sig så man knappt kan röra sig och ända förfryser jag mig. känner inte riktigt av kylan....det kommer ont efter istället. Bläää.

Men som sagt nu slipper man det problemet. istället för att leka isglass kan man få lerinpackningar. Ha ha. Hästlivet på en pinne....

Barnen steg upp snällt och Adam kryat på sig så de begav sig till skolan. Själv passade jag på att rida ut en liten sväng.






Bäbis är så rolig. Hon gillar verkligen att titta på vacker natur när man är ute. Öronen står som små pilar framåt...



Nöjd häst efter turen.



Någon tänkte rulla sig i värsta leran och blev lite skamset påkommen...ha,ha


Nu måste jag iväg och skrapa ihop lite slantar till brödfödan. hoppas ni frå en lika bra dag som jag haft hitills=)

RSS 2.0